Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

L’Ajuntament rep més de 320 joguines de la campanya solidària de la Caixa

Enguany és l'onzè any consecutiu que s'ha posat en marxa aquesta campanya


L’Ajuntament rep més de 320 joguines de la  campanya solidària de la Caixa
 L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha rebut un total de 325 joguines resultants de la campanya “Joguines solidàries 2011” que promou l’entitat la Caixa. 
Per onzè any consecutiu s’ha posat en marxa aquesta campanya que aconsegueix joguines noves i material escolar a diverses poblacions de la comarca, entre elles Sant Quirze del Vallès.
L'objectiu de la iniciativa és ampliar i reforçar la tasca de l’obra social d’aquesta entitat bancària i donar suport a la feina que des dels municipis es duu a terme en aquest àmbit, de manera que cap nen o nena es quedi sense joguines aquest Nadal.
L'acte de lliurament ha estat presidit pel regidor de Benestar Social, Edel Balboa, que ha manifestat: “des de la Regidoria valorem molt positivament aquesta iniciativa, doncs la joguina és un mitjà per aconseguir un desenvolupament intel·lectual, afectiu i social d’una manera normalitzada. En aquest sentit, es promou la igualtat de tots els nens i nenes i eliminem discriminacions de procedència social, un dels nostres principals objectius”.
Recordem que la campanya de joguines recull productes nous, no bèl·lics i no sexistes. Els Serveis Socials de l’Ajuntament han detectat famílies amb necessitats d’aquest tipus i els ha proporcionat un document acreditatiu per efectuar la recollida.
La campanya global, que també inclou altres municipis, compta amb un pressupost un 26,40% superior respecte l’any passat. Això ha permès distribuir un total de 3.020 joguines.