Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El delegat del Govern a Barcelona visita l'Ajuntament

L'alcaldessa i alguns regidors i regidores li han traslladat la realitat i les inquietuds del municipi


El delegat del Govern a Barcelona visita l'Ajuntament

El delegat territorial del Govern a Barcelona, Miquel Àngel Escobar i Gutiérrez, ha realitzat avui una visita institucional a l’Ajuntament. L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, acompanyada pels regidors de l’equip de govern, David Caminal i Elena Sabater, i el regidor de Ciutadans, Luis Villa, ha rebut el delegat a la sala de l’Alcaldia, on ha signat el llibre d’Honor del municipi.

Durant la trobada, alcaldessa, regidors i regidora han tingut ocasió de fer-li arribar al delegat alguns aspectes a millorar al municipi, relacionats amb la mobilitat tan interna com respecte la comarca i l’àrea metropolitana. En aquest sentit, se li ha traslladat la preocupació pel transport amb l’Hospital de Terrassa i pels col•lapses de l’autopista i les possibles afectacions d’un tercer carril per al municipi. També se li ha expressat la continuada lluita al voltant de les molèsties que genera l’Aeroport de Sabadell, per un tema de contaminació acústica, seguretat i, alhora, endarreriment burocràtic en el sector empresarial per a sol•licitar determinats permisos, ja que cal respectar les servituds aeronàutiques.
D’altra banda, el delegat ha pogut conèixer els punts forts del municipi, com l’alt nivell de les escoles i la formació que presten; el gran potencial de les entitats i associacions del poble, així com l’alt nivell de la realitat social i cultural existent. Finalment, s’han traslladat nous projectes, com la revisió del Pla General d’Ordenació Urbanística, en què treballa el govern, entre d’altres.