Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Qui veu el meu perfil? Privacitat a Internet

El jovent de l'Institut Sant Quirze rep formació sobre la protecció de dades a la xarxa


Qui veu el meu perfil? Privacitat a Internet

Conèixer l’ús que podem fer de la xarxa d’Internet, de manera segura i amb la privacitat desitjada. Aquesta ha estat la temàtica central de la xerrada que s’ha organitzat avui a l’Institut Sant Quirze, sota el títol: “Qui veu el meu perfil? Privacitat a Internet”. L’activitat s’emmarca en la Xarxa Local de Consum i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona

L’Ajuntament ha organitzat la proposta, per tal de facilitar eines i consells per protegir la privacitat dels joves, fent esment concret a les xarxes socials o els serveis de missatgeria i/o intercanvi d’arxius. També s’ha incidit en aspectes com la protecció de dades i els riscos a què s’exposen.
 
L’alumnat de secundària ha treballat al llarg de tota la jornada aquesta qüestió, en diferents sessions. La primera va tenir lloc el passat dia 14 de novembre, i avui ha estat la segona ocasió, en diferents grups.
Els i les joves han pogut debatre alguns temes com les compres per Internet, els spams o situacions particulars, després de la projecció d’un vídeo que plantejava l’ús de la xarxa segons l’edat.