Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Últims dies per presentar propostes pel premi Dona de Sant Quirze 2011

La iniciativa està promoguda per la Regidoria d'Igualtat i Ciutadania


Últims dies per presentar propostes pel premi Dona de Sant Quirze 2011

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès convoca anualment, el Premi “Dona de Sant Quirze”. Aquest guardó té com a objectiu el reconeixement públic de forma honorífica a una dona resident en el municipi o que hagi desenvolupat la seva trajectòria en el poble. Aquesta s’ha de distingir per algun fet o activitat que impulsi el paper de la dona en qualsevol àmbit social, cultural, polític, laboral, educatiu, esportiu, d’investigació o que hagi contribuït en la defensa de la igualtat entre gèneres.

 
El lliurament del premi es realitzarà en el decurs de l’acte públic que es convocarà per a la celebració del Dia Internacional de les Dones, el proper 8 de març.
 
Poden presentar-s’hi propostes per a la concessió del premi totes les institucions o entitats locals inscrites en el Registre Municipal d'Entitats, una proposta per instància subscrita per cent o més persones residents al municipi, per iniciativa de la Presidència de l'Ajuntament o a proposició signada per la tercera part dels membres que integren la Corporació Municipal.
 
Les propostes es poden presentar fins al proper dilluns 31 de gener. Totes les propostes hauran d'anar acompanyades d'una valoració raonada del perquè aquesta dona és mereixedora del reconeixement i s'hauran de lliurar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.
Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb la Regidoria d'Igualtat i Ciutadania de l'Ajuntament. Podeu consultar les bases fent clic en aquest enllaç: Bases convocatòria Premi Dona 2011.