Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Un Nadal per als més petits

Aquest Nadal els infants del municipi podran gaudir de diferents tallers de manualitats


Un Nadal per als més petits

 Els propers dies 23 i 24 de desembre, d’11 a 13 hores, els nens i les nenes podran gaudir d’uns entretinguts tallers de manualitats de decoració nadalenca, a la rambla Lluís Companys. La iniciativa és resultat de la col•laboració entre l’Ajuntament i l’associació Sant Quirze Comerç que vol fomentar, entre d’altres, el comerç de proximitat, facilitant que les famílies puguin realitzar les darreres compres abans de festes als establiments del municipi.

Divendres 23 tindrà lloc el taller de mitjons de Nadal, una activitat recomanada per a nens i nenes a partir dels 6 anys. Aquesta activitat consistirà en la creació de mitjons fets amb feltre i roba i decorats amb purpurina, plomes, llaços, etc. El mateix dia, els infants podran gaudir d’un taller on, mitjançant materials reutilitzables, podran crear els seus arbrets de Nadal. 
 
El 24 de desembre, vigília de Nadal, es realitzarà un taller on els més menuts podran fer un mini tió de fang, i una altra proposta per fer complements de photocall. Bigotis, corones, ulleres i barrets seran els accessoris que es podran crear per després fer-se els selfies més originals. 
 
Aquests dos dies els carrers del municipi s’ompliran també de la màgia dels Juguipops. Una col•lecció de 18 jocs populars per a tota la família vestiran els carrers, places i espais sense límits de participació. Els Juguipops involucren a grans i petits perquè comparteixin un espai i gaudeixin participant d’una mateixa activitat. 
 
La Llufa de Nadal 
 
El 28 de desembre, dia dels Sants Innocents, és tradició enganxar llufes (ninots de paper) a l’esquena dels desconeguts. És per això que l’Ajuntament, per celebrar aquesta festivitat, convertirà la plaça de la Vila, en un espai de gaudi per als més petits. 
 
Entre les 11 i les 13 hores, les famílies podran acompanyar als nens i a les nenes perquè personalitzin llufes petites i les enganxin en una gran silueta d’una llufa que estarà situada davant de l’Ajuntament.