Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Els artistes locals i les figures de caganers, a la Casa Vila Puig

L'exposició 100x100 art Sant Quirze aplega obres d'una trentena d'artistes locals


Els artistes locals i les figures de caganers, a la Casa Vila Puig

  L'art quirzetenc omple la Casa de Cultura Vila Puig durant les festes, fruït de l'exposició col·lectiva que aplega una trentena d'artistes locals sota el títol 100x 100 Art Sant Quirze.

La inauguració d'aquesta mostra va tenir lloc el dijous 16 de desembre i va estar presidida per la regidora de Cultura, Àngels Ponsa i pel president de l'Associació de les Arts i les Lletres de Sant Quirze, Miquel V. Seuba. La mostra inclou originals de pintura i fotografia de diferents autors de Sant Quirze, alguns de gran renom com ara Andreu Martró, Tom Carr, Carme Miquel, Vila Arimany o Jordi Calvís.
Exposició de caganers
Una figura molt destacable de les festes de Nadal en la tradició catalana és El Caganer, i també és protagonista de les sales d'exposició de la Casa Vila Puig. S'han fet infinitat de versions d'aquesta petita i simpàtica figureta que desperta el somriure entre grans i petits i que ara, gràcies a dos aficionats com Laura Cendrós i Jordi Llorach, es pot veure també en una exposició a la Casa Vila Puig.
La Casa de Cultura Vila Puig acollirà aquestes exposicions  fins al 21 de gener de 2011 i es podran visitar tots els dies laborables de 18 a 20.30 hores i els dissabtes, de 12 a 14 i de 18 a 20 hores. Dilluns a la tarda, diumenges i festius, l'equipament romandrà tancat.