Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Inscriu-te ja a les activitats del gener de la Biblioteca Municipal!

Perfecciona el teu anglès amb classes de conversa o lectures comentades


Inscriu-te ja a les activitats del gener de la Biblioteca Municipal!

Ara és el moment d’inscriure’s a dues de les activitats que la Biblioteca Municipal inicia el proper mes de gener, però que requereixen omplir un formulari de sol•licitud prèviament. 

D’una banda, el proper 9 de gener s’inicien les classes de conversa en anglès del nivell avançat. El dia 10 ho faran les de nivell mig del grup dels dimarts, i finalment el 14 de gener també el nivell mig però del grup dels dissabtes. Per aquest motiu, i per participar-hi, cal que ompliu les incripcions en els enllaços relacionats amb els nivells.
Recordeu que la periodicitat de les sessions és setmanal i la durada d’una hora. L’activitat compta amb la col•laboració de Tot Estudi Knowledge i FIAC.
 
D’altra banda, el proper 19 de gener comença el Book Club. Es tracta d’una iniciativa adreçada a les persones amb un nivell mig/alt d’anglès, on es practicarà tant la lectura com la conversa en anglès. Laura Patricio és l’encarregada de dirigir les sessions, on es posen en comú entre els participants les lectures proposades mensualment. Coneixeu les propostes de novel•les i dates del Book Club, així com el formulari d’inscripcions en aquest enllaç.