Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Actuacions en benefici de la mobilitat a la xarxa de transport públic

L'Ajuntament supervisa aquests dies obres en relació a les marquesines, la senyalització horitzontal i les parades d'autobús


Actuacions en benefici de la mobilitat a la xarxa de transport públic

L’Ajuntament de Sant Quirze està duent a terme aquests dies algunes actuacions relacionades amb la mobilitat al municipi, gràcies a la subvenció anual de l’AMTU (Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà). Concretament, es tracta d’obres en relació amb els itineraris d’autobús i el seu mobiliari. 

Al mes de novembre ja es va realitzar la construcció d’una plataforma a l’avinguda d’Egara 89, per facilitar l’accés a l’autobús per part de les persones usuàries. Un punt en què l’estacionament de vehicles dificultava l’espera i l’accés del transport públic. La plataforma forma part dels canvis i millores que es volen assolir en la línia de connexió amb Terrassa (Sarbus). L’empresa Fertrés va ser l’encarregada d’executar l’obra. 
Ara, i abans de finals d’any, Interoad treballa en el repintat i millora de la senyalització horitzontal de les parades d’autobús de tot el municipi. Una tasca que es fa de manera anual, i forma part de les actuacions de manteniment. També es preveu la col•locació d’una nova marquesina a la parada del Camí del Mas-Morisques per part de l’empresa Proseñal.
Finalment, l’empresa Structural està treballant en la col•locació dels laterals de les dues marquesines que hi ha al carrer Estrella, al Poble Sec. Una actuació que respon a una antiga demanda veïnal.
La subvenció de l’AMTU també ha permès la creació d’una plataforma a l’avinguda d’Antoni Gaudí, 89. L'empresa encarregada d'executar el projecte ha estat GICSA.
 
L’import total de les actuacions és de 19.125 euros.