Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Concentració en suport al regidor de la CUP a Vic Joan Coma

La plaça de la Vila es va omplir ahir per manifestar el rebuig a la detenció del càrrec electe


Concentració en suport al regidor de la CUP a Vic Joan Coma

La plaça de la Vila es va omplir ahir de ciutadans i ciutadanes que volien manifestar el seu suport al regidor de la CUP de Vic Joan Coma. El càrrec electe va ser detingut ahir per agents dels Mossos d’Esquadra, per ordre de l’Audiència Nacional, després que es negués a declarar davant el jutge per un presumpte delicte d’incitació a la sedició. Coma va ser detingut davant dels jutjats de Vic, poca estona després d’haver anunciat el seu arrest a xarxes. A continuació va ser traslladat a l’Audiència Nacional.

A Sant Quirze, com en altres municipis de tot Catalunya, centenars de persones es van concentrar per manifestar el seu rebuig a aquestes actuacions. De fet, a Vic un miler de persones es van reunir davant de l’Ajuntament; entre ells la presidenta del Parlament, Carme Forcadell. A Sant Quirze hi va assistir l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, i altres regidors i regidores de l’Ajuntament.
Durant l’acte es va llegir el manifest del Moviment 30/03 , que comença amb l’afirmació: “El futur del nostre poble no el decidirà cap tribunal, ni un pas enrere”. Podeu llegir-lo en el document relacionat inferior.