Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El cap de setmana a SQV

Cinema i teatre per tancar el 2016 i rebre el nou any


El cap de setmana a SQV

El final de setmana i el final de l’any arriba de la mà del cinema. Avui la sala història de La Patronal acull una nova sessió d’”Un Nadal de pel•lícula”, amb la projecció de “Tintín i el secret de l’Unicorn”. 

Una ocasió per conèixer l’aventura d’aquest referent del còmic, que compra la maqueta d’un vaixell com a regal per al capità Haddock. Aquesta resultarà ser una rèplica d’una nau d’un avantpassat del capità que va lluitar amb Rackham el Roig, pirata que posseïa un gran tresor. Aviat descobreixen un pergamí dins del vaixell que pot donar pistes sobre l'emplaçament del valuós botí.
Anima’t a endinsar-te en aquesta història a partir de les 18 hores! L’entrada és gratuïta, però recorda que l’aforament és limitat a 200 persones.
 
Teatre: El Somiatruites
I si l’any acaba amb en Tintín, la benvinguda al Nou Any arriba de la mà d’”El Somiatruites”. Es tracta d’un espectacle teatral organitzat per l’Agrupació Rialles Sant Quirze i adreçat a tots els públics. De fet, la proposta forma part de la programació nadalenca, i combina màgia de gran format, amb detalls impactants plens de sensacions i una acurada posada en escena. L’espectacle tindrà lloc també a la Sala Històrica de la Patronal a partir de les 18 hores. Les entrades tenen un preu de 6€ (5€ pels amics i amigues de Rialles) i es poden adquirir anticipadament a la Llibreria DINA 4 i a Serveis Sant Quirze i mitja hora abans de l'inici de la representació a la mateixa Patronal.