Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze es prepara per a l'arribada de Ses Majestats

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran la tarda de dijous 5 de gener en FGC i protagonitzaran la Cavalcada pels carrers del poble


Sant Quirze es prepara per a l'arribada de Ses Majestats

Sant Quirze es prepara per viure la nit més màgica de l’any, la nit de Reis. Melcior, Gaspar i Baltasar ja han partit de llunyanes terres orientals per arribar al municipi la tarda d'aquest dijous 5 de gener. Ses Majestats arribaran enguany en ferrocarril. A les 18 hores, tothom que ho desitgi els pot anar a rebre a l’estació dels FGC. Llavors, el seu seguici els estarà esperant a l’avinguda Països Catalans per començar la cavalcada, que passarà per la rambla de Lluís Companys, avinguda Camí del Mas, rotonda FGC i avinguda de Pau Casals.

Des d’allà es desplaçaran a peu fins la plaça d’Anselm Clavé, on adoraran el pessebre vivent abans de pujar a l’escenari. Allà, l’alcaldessa els lliurarà la clau màgica del poble que obre totes les portes de tots els domicilis de Sant Quirze i, un cop ben guardada, els nens i les nenes que vulguin podran lliurar-los la carta de desitjos en persona.

L’acte compta amb la col•laboració d’Expofinques Terrassa, FGC, Toys’R’Us, Cristalleria Sant Quirze, La Fusteria, Forja i Curvats Sant Quirze, Materiales para la Construcción Lorente, L’Espígol, Grúas Marín, Fontalgar Instal•lacions, Vallesana d'Elevació i Serveis, Frankfurt Josany,  Copy’s i nombroses entitats i voluntaris i voluntàries del poble.

Cavalcada a Les Fonts
A Les Fonts, el seguici reial sortirà a les 18 hores des del carrer de Santa Teresa i seguirà pels carrers de Mossèn Josep Pons, passeig de Lola Anglada, Sant Agustí, Roma, plaça de Manel Mañas, Turonet, Bisbe Sanahuja, camí de Can Falguera, Verge de Fàtima, Sant Quirze, Església,  Passeig dels Horts, Sant Quirze i Mare de Déu del Roser, on els reis faran l’adoració del pessebre de la Parròquia. Tot seguit passaran per avinguda de Perramon, passeig del Ferrocarril, Santa Rosa i Josep Mitats fins a la pista poliesportiva. Allà hi haurà xocolata calenta per als infants i els nens i les nenes podran parlar amb els Reis.
L’acte compta amb la participació activa de les entitats de Les Fonts.