Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Consells a seguir per garantir una cavalcada de Reis segura

L’Òrgan de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya recorda la importància de prendre mesures de seguretat durant la cavalcada


Consells a seguir per garantir una cavalcada de Reis segura

La Generalitat de Catalunya recorda un any més quins són els consells de seguretat a tenir en compte durant la cavalcada de Reis, un dels moments de l’any amb més afluència pels carrers. 

Abans de la cavalcada és molt important estar atents a les informacions oficials i cal sortir de casa ben preparat: amb un calçat còmode per protegir bé els peus i evitar així lesions. També seria interessant consultar prèviament les condicions meteorològiques per anar vestit adequadament.
 
Durant la cavalcada és primordial quedar-se sempre darrere les tanques de senyalització. No es pot pujar a baranes, reixes o contenidors. Des de l’òrgan de la Generalitat també ens recorden que està prohibit creuar pel mig de les carrosses o llançar caramels contra els altres.
 
Si aneu amb petits, cal portar-los ben agafats de la mà i no els podeu deixar pujar sobre cap objecte. Si trobéssiu algun menor que s’ha perdut, caldrà que l’acompanyeu fins a la policia.
 
Finalment, recordar-vos que heu de portar sempre la documentació i que un cop finalitzada la cavalcada, abandoneu el lloc de forma ordenada i respectant l’ordre de sortida. En cas d’emergència, mantingueu la calma i eviteu córrer o empènyer als altres.