Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Comencen les inscripcions al Concurs de Disfresses del Carnestoltes 2017

La festivitat tindrà lloc el dissabte 25 de febrer


Comencen les inscripcions al Concurs de Disfresses del Carnestoltes 2017

Sant Quirze del Vallès celebrarà el Carnestoltes 2017 el proper dissabte 25 de febrer. Aquest dia, els carrers del poble s’ompliran de disbauxa i transgressió gràcies a la rua protagonitzada per les diverses entitats participants i encapçalada pel Rei Carnestoltes, l’encarregat de convidar a la ciutadania a unir-se a la diversió desenfrenada.

Com és habitual, l’Ajuntament organitza el tradicional Concurs de Disfresses i Comparses, que compta amb diferents modalitats: la individual, que té tres categories (de 0 a 7 anys, de 8 a 17, i de més de 18 anys) i les comparses, que hauran d’estar formades per un mínim de 10 components. Les inscripcions al concurs comencen avui i finalitzen el 10 de febrer per a les comparses, i el 17 de febrer per a les persones interessades en la modalitat individual. Per formalitzar les inscripcions cliqueu el següent enllaç.

La festivitat comptarà amb una rua de comparses, l’arenga de Sa Majestat el Rei Carnestoltes, ball i la tradicional botifarrada.

Comissió de Festes
L’Ajuntament de Sant Quirze convoca a les entitats i associacions que vulguin organitzar una parada de venda de botifarres durant el Carnestoltes el dilluns 23 de gener, a les 20 hores, a la Masia Can Barra. A més a més, aquesta trobada servirà per revisar i modificar les bases de les botifarrades populars i per començar a endegar la Mostra d’Entitats 2017.