Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze surt al carrer per donar la benvinguda als Reis d’Orient

Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar en tren a l'estació dels FGC on van rebre una càlida acollida


Sant Quirze surt al carrer per donar la benvinguda als Reis d’Orient

Un any més, la nit del passat 5 de gener, Ses Majestats els Reis d’Orient van visitar Sant Quirze i van omplir els carrers i les places del poble de màgia i fantasia. Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar en tren, a les sis de la tarda, de llunyanes terres orientals, davant d’un nombrós públic que els esperava a l’estació dels Ferrocarrils. Després de la multitudinària i afectuosa rebuda, Ses Majestats es van dirigir a peu fins a l’avinguda Països Catalans, on els esperaven el seguici i les seves carrosses per començar la cavalcada pels carrers del poble.
Els Reis  van repartir un total de 600 kg de caramels durant el recorregut, el qual va finalitzar a la plaça d’Anselm Clavé on Ses Majestats van adorar el Nen Jesús al pessebre vivent de la Parròquia de Sant Quirze i Santa Julita. Tot seguit, van ocupar els seus trons i l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, els va lliurar la clau màgica que obre totes les llars de Sant Quirze i els va llegir els desitjos que els nens i les nenes van escriure durant els dies de Campament Reial. Melcior, en nom dels tres Reis, va agrair la càlida rebuda del poble de Sant Quirze i va assegurar que anaven carregats de regals i d'una mica de carbó.
La màgia va fer que Ses Majestats també visitessin Les Fonts i van poder repartir així caramels i il•lusió al veïnat del barri.

L’acte va comptar amb la col•laboració d’Expofinques Terrassa, FGC, Toys’R’Us, Cristalleria Sant Quirze, La Fusteria, Forja i Curvats Sant Quirze, Materiales para la Construcción Lorente, L’Espígol, Grúas Marín, Fontalgar Instal•lacions, Vallesana d'Elevació i Serveis, Frankfurt Josany,  Copy’s i nombroses entitats i voluntaris i voluntàries del poble.

Podeu veure les imatges de la Cavalcada que van protagonitzar Ses Majestats Els Reis d'Orient al municipi, i també el vídeo: