Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obres

La Masia Can Feliu reobre les seves portes

Ja han finalitzat les obres de l’equipament, que en breu ocuparan de nou les entitats i diversos serveis


La Masia Can Feliu reobre les seves portes

Ja han finalitzat les obres de la Masia Can Feliu, que van començar al mes d’octubre. L’equipament reobre així les seves portes, amb un aire renovat, noves instal•lacions i diverses intervencions. Les entitats i associacions podran ocupar en breu les sales que habitualment fan servir, i també els diversos serveis. De fet, ja s’hi pot trobar el Canya Jove, ubicat a la planta baixa de la Masia.

Les intervencions realitzades s’han centrat en la reparació d’esquerdes, neteja i adequació de baixants, millora de les instal•lacions i la fusteria interior, pintura exterior i enderroc i nova formació de la franja perimetral del paviment exterior.
Pel que fa als espais exteriors, s’ha reparat la coberta de l’escenari, s’han suprimit les barreres arquitectòniques i s’ha condicionat l’espai per a l’accés rodat i també el camí de connexió entre la masia i el parc.
El pressupost, que ha executat l’empresa Artífex Infraestructuras SL, i que ha comptat amb una subvenció de la Diputació de Barcelona, ha ascendit a 219.967,97€ IVA inclòs.