Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

Ajuts pel transport adaptat per a les persones amb dependència

Les peticions es poden presentar del 12 al 24 de gener


Ajuts pel transport adaptat per a les persones amb dependència

 Comença el termini per sol·licitar ajuts pel servei de transport adaptat per a les persones amb discapacitats i/o amb dependència. L’objectiu d’aquesta aportació econòmica és col·laborar en les despeses de quilometratge o ús del transport col·lectiu per a desplaçaments als centres ocupacionals o centres de dia, tant de persones amb discapacitats com de gent gran.

 
Les persones interessades a demanar l’ajut han d’estar empadronades al municipi i han de tenir reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33%, o un grau de dependència amb dificultat de mobilitat, i tenir concedida plaça en un centre de dia o servei d’atenció especialitzada, prescrit per la xarxa pública, i que precisin transport i supervisió per realitzar el desplaçament.  
 
Les sol·licituds es poden presentar a l’OAC central (plaça de la Vila, 1), de dilluns a dijous,de 8.30 a 19 hores, i els divendres de 8:30 a 14h, o a l’OAC del centre cívic Torre Julià (carrer de Josep Mitats, 10, de Les Fonts) de 8.45 a 14 hores. També es poden presentar el línia mitjançant certificat electrònic.
 
Trobareu el model de sol·licitud i tota la informació sobre la documentació que cal aportar al document adjunt relacionat.