Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Els actes nadalencs omplen l'agenda del cap de setmana

Pessebres, tiós, ponsèties, regals i especialitats gastronòmiques, principals productes de la fira


Els actes nadalencs omplen l'agenda del cap de setmana

 Avui s'inaugura la Fira de Nadal de Sant Quirze, una ocasió excel·lent per proveir-se de tots aquells detalls i elements de decoració que són tan característics d'aquestes festes.

Pessebres, tiós, ponsèties, regals i especialitats gastronòmiques seran els principals productes que podran trobar els visitants en les diferents paradetes que hi haurà a la plaça d'Anselm Clavé.
La Fira de Nadal es podrà visitar divendres 17 de les de 17:00 a 21:00 hores; dissabte,18 d’11:00 a 22:00 hores; i diumenge 19,  d’11:00 a 20:30 hores.
Al llarg de tot el cap de setmana, la ciutadania podrà visitar aquesta fira i també participar en l'ampli ventall de propostes que conformen l'agenda d'activitats de Nadal. 
Una de les propostes interessants és el pessebre vivent de les Fonts, organitzat pel Fontins i  que tant avui com dissabte i diumenge al vespre, a partir de dos quarts de set de la tarda, es podrà visitar a l'entorn de l'Oficina Intermunicipal de les Fonts.
En clau jove, avui divendres 17 de desembre l’associació cultural la Trinxera de Galliners organitza una nit de concerts amb motiu de la celebració de Santa Llúcia. L'acte servirà també per presentar les bases del concurs El caganer de Sant Quirze, i es farà a la Patronal a partir de les 22.30 hores.
La música anirà a càrrec de tres grups: Les Putes van a peu (Rock-Sabadell) Jenniferlopez y sus gramos (versions-SQV) i The Penguins. El preu de l’entrada serà de 2 euros. 
Dissabte al matí, els més petits també podran gaudir del Musicòleg, un conta contes a la plaça d'Anselm Clavé, i diumenge al matí, també per a la quitxalla, els avis i àvies del Casal d'Avis de Sant Quirze proposen el seu tradicional Caga Tió a partir de dos quarts d'onze del matí. Tots els infants estan convidats a fer-lo cagar, i a més, podran gaudir d'un bon esmorzar gentilesa de Bonàrea i Pastisseria Mix.
Pel que fa als esports, el Club d'Handbol Sant Quirze també celebrarà aquest diumenge el seu Torneig de Nadal al Complex Esportiu Municipal.
La Solidaritat també està present en aquestes festes i en aquesta ocasió, la majoria dels actes d'aquest cap de Setmana estaran relacionats amb tots els organitzats amb motiu de la la Marató de TV3