Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

Avís per fred intens

La nit de dimarts serà especialment freda, amb temperatures mínimes


Avís per fred intens
El Servei Meteorològic de Catalunya preveu una temperatura mínima extrema els propers dies. Per aquest motiu Protecció Civil ha emès un avís per situació de risc per fred. Durant tot el dimarts la sensació de fred serà acusada, però no serà fins a la tarda-nit on es podrien assolir les temperatures mínimes extremes a gairebé tot el país, ja que durant el dia encara bufarà el vent i això farà que les temperatures no caiguin fins que afluixi. L’episodi de fred podria continuar fins divendres.
A Sant Quirze, les temperatures mínimes podrien arribar als tres graus negatius la nit de dimarts, amb màximes de 7 graus a migdia.
 
Per aquest motiu, cal tenir en compte algunes recomanacions generals:
  • Tingueu previstos llocs o sales amb calefacció en cas que sigui necessari el seu ús.
  • Identifiqueu les persones més vulnerables i els grups de risc: Nadons, gent gran i persones amb malalties cardiorespiratòries; persones amb discapacitats físiques o psíquiques i limitacions de mobilitat; ersones sense llar; persones grans sense xarxa social i/o amb pocs recursos.
  • Recomaneu als ciutadans que tinguin cura dels familiars i veïns majors de 75 anys que viuen sols o estiguin en una situació de vulnerabilitat.
  • Activeu el Pla d’Actuació Municipal en cas necessari.