Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Set guardonats en els premis Santa Llúcia 2010 de l'Associació de les Arts i les Lletres de Sant Quirze

Sinensayo, Margarita Pous, Carme Miquel,Joan Sala, www.elsot.cat, el www.mussol.cat i Ràdio Sant Quirze, premiats d'enguany


Set guardonats en els premis Santa Llúcia 2010 de l'Associació de les Arts i les Lletres de Sant Quirze

 La Sala històrica de la Patronal va acollir el dilluns 13 de desembre, l’acte de lliurament dels premis de Santa Llúcia. Aquests guardons els lliura anualment l’Associació de les Arts i les Lletres de Sant Quirze del Vallès a aquelles persones i entitats del municipi que s’han distingit pel seu compromís per promoure l’art i la cultura.

 
Aquest any els guardonats han estat la formació musical Sinensayo, l’escriptora Margarita Pous, l’artista Carme Miquel, el xef Joan Sala, el diari digital www.elsot.cat, el portal web www.mussol.cat i Ràdio Sant Quirze. 
 
El  president de l’Associació de les Arts i les Lletres de Sant Quirze, Miquel Seuba, va ser el conductor de l'acte. En finalitzar el lliurament de premis, l’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, va tenir unes emotives paraules pels premiats i premiades.
 
L’esdeveniment, que va començar a les 20:30 hores, va comptar amb l’actuació musical de Sabine, acompanyada pel grup Ginger.