Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Biblioteca s'omple per a la presentació del llibre "La cara B. Una altra mirada al procés"

Jordi Borràs va presentar ahir el llibre que ha creat juntament amb Antonio Baños


La Biblioteca s'omple per a la presentació del llibre "La cara B. Una altra mirada al procés"

La Biblioteca Municipal va acollir ahir la presentació del llibre “La cara B. Un altra mirada al procés”, d’Antonio Baños i Jordi Borràs. De fet, va ser el fotoperiodista Jordi Borràs l’encarregat de presentar el nou llibre. Les seves imatges acompanyen alguns dels textos narrats en primera persona d’Antonio Baños, exdirigent de la CUP. Amb aquesta obra, el fotògraf i el periodista reivindiquen el protagonisme de la gent i de la societat civil en la marxa per la independència, per sobre de les activitats dels partits polítics. Una obra que recull tot allò que ha passat durant aquests anys, farcit d’anècdotes, cròniques i curiositats d’alguns fets que, segons els autors, “fins ara s’havien silenciat”.

El llibre és de l’editorial Pagès Editors, i comprèn el període que va des del referèndum d’autodeterminació d’Arenys de 2009 fins a l’actualitat.
L’activitat ha estat organitzada per Assemblea.cat-Sant Quirze per la Independència.
 
Jordi Borràs és il•lustrador i fotoperiodista, membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils. Treballa com a il•lustrador i reporter gràfic freelance en diferents mitjans com El Món, Crític o Vice News. Ha publicat "Warcelona, una història de violència" (2013), "Plus ultra. Una crònica gràfica de l'espanyolisme a Catalunya" (2015) i "Desmuntant Societat Civil Catalana" (2015). 
 
Antonio Baños és periodista, membre del secretariat nacional de l'ANC i va ser diputat de la CUP al Parlament de Catalunya durant un breu temps. Ha escrit els llibres "La economía no existe" (2009) i "Posteconomía" (2012) on ha criticat els esquemes econòmics actuals i el capitalisme.