Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Economia

Les novetats fiscals obriran la primera sessió del Sant Quirze Viu l'Empresa

Ja us podeu inscriure a la primera xerrada, que tindrà lloc el proper 2 de febrer


Les novetats fiscals obriran la primera sessió del Sant Quirze Viu l'Empresa

El programa de formació Sant Quirze Viu l’empresa inicia el nou any amb una primera sessió: “Novetats fiscals 2017”. El Centre de Desenvolupament Econòmic i Local del municipi oferirà a empreses i persones emprenedores les lleis que el Govern estatal ha començat a emetre i que afecten de forma important a l’àmbit tributari, com ara l’Impost de Societats, els registres d’IVA en línia o els ajornaments, entre d’altres. També es tractaran les lleis en relació a l’àmbit comptable de les empreses. 

L’encarregat d’impartir la sessió serà Enric Rius, llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UAB, censor jurat en comptes, auditor i assessor fiscal. També és responsable financer i fiscal de la Cecot, entre d’altres.
La sessió tindrà lloc el proper 2 de febrer de 9.30 a 11.30 hores.
Per participar-hi cal inscriure’s prèviament enviant un correu a: 
empresa@santquirzevalles.cat.
 
L’Ajuntament treballa ara en l’organització de noves sessions, en col•laboració amb altres ajuntaments de la comarca. Alguns dels temes que es tractaran se centren en la importància de l’ús de les xarxes socials per part de les empreses.
L’edició de Sant Quirze Viu l’Empresa de 2016 es va centrar principalment en àmbits com la responsabilitat social corporativa, el networking, aspectes fiscals i comptables per als autònoms o la importància de presentar de manera comunicativa una idea de negoci.