Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Claus per a l’alimentació saludable dels nostres infants

L'Ajuntament inicia un cicle de xerrades per assessorar sobre l'alimentació en diferents etapes de la vida


Claus per a l’alimentació saludable dels nostres infants

Una bona alimentació és essencial per al bon funcionament de l’organisme i, en la infantesa, un element clau que ajuda a garantir una bona salut.

Per aquest motiu, i perquè són molts els mites i males praxis al voltant del que es considera saludable, l’Ajuntament ha decidit posar en marxa, des de la Regidoria de Salut, un cicle que tingui com a temàtica central l’alimentació saludable. La primera sessió tindrà lloc el proper 28 de gener, amb el nom: “Claus per a l’alimentació saludable dels nostres infants”, a càrrec de la nutricionista Anna Gispert. Serà al Casal d’Avis a les 10 hores.
Aquesta dietista orientarà tant les AMPAS de les escoles en la supervisió dels menús, com els pares i mares interessats a oferir unes opcions gastronòmiques equilibrades i necessàries en funció de l’edat dels infants.
També s’abordaran altres aspectes relacionats amb l’assessorament nutricional i la millora dels hàbits. 
Les sessions continuaran al llarg de l'any amb dues xerrades més: una centrada en els adolescents i les seves necessitats alimentàries en un moment en què les hormones tenen un paper essencial, i una altra en la dona i les diferents etapes: primera menstruació, gestació i lactància, menopausa, etc. 
 
Per més informació i inscripcions us podeu adreçar fins el dia 25 de gener a serveisalut@santquirzevalles.cat o trucant al Servei de Salut (93 721 68 00). A l'hora de fer les inscripcions cal nom i cognoms i telèfon de contacte.
L’activitat és gratuïta.