Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Sant Quirze aporta 5.034 euros a La Marató de TV3

Els més de 7 milions d'euros recaptats a tota Catalunya es destinaran a la recerca biomèdica de les lesions medul•lars i cerebrals adquirides


Sant Quirze aporta 5.034 euros a La Marató de TV3

Sant Quirze va recaptar ahir un total de 5.034 euros durant la intensa jornada que es va celebrar a diversos punts del poble al voltant de la dinovena Marató de TV3, que enguany s’ha centrat en les lesions medul•lars i cerebrals adquirides. La desena d’activitats de Sant Quirze formen part de les 1.200 iniciatives populars que van tenir lloc arreu de Catalunya i que, juntament amb les donacions, van fer avançar el marcador de La Marató fins als 7.246.114 euros, la xifra més elevada que ha aconseguit mai el projecte solidari en el moment de finalitzar el programa televisiu. Els diners recollits es destinaran al finançament de projectes de recerca biomèdica. 

El concert de Nadal del quartet Voices Club d’ahir a la tarda, organitzat per l’Ateneu del Món i el Cercle de Cultura, va liderar les recaptacions del municipi amb una guardiola de 2.150 euros, seguit de la Fira Solidària de Santa Llúcia de l’escola Purificació Salas que es va celebrar la setmana passada i destinarà 1.100 euros a La Marató. A més, també van ser especialment exitoses l’exhibició de l’alumnat del Gimnàs Montserrat Creus, que va omplir La Patronal i va recaptar 630 euros, o l’actuació de la Coral Amics per Sempre que va tenir lloc al Casal d’Avis i va col•laborar amb La Marató amb 600 euros.

D’altra banda, la participació va ser la nota dominant de tota la jornada. La xocolatada i l’espectacle infantil de Torre Julià, el concert de l’Escola Municipal de Música de la Masia de Can Barra, la gimcana de neurones organitzada per l’Associació d’Amics de la Neurologia del Vallès (AVAN), el partit de voleibol a iniciativa de l’IES Sant Quirze, la pintada de graffitis i l’esmorzar de l’Associació de Comerciants i Los Manducos van aconseguir entre 100 i 200 euros cadascun que es van sumar a l’aportació quirzetenca a La Marató i van donar color a una jornada marcada per la solidaritat. Per això, l’Ajuntament vol agrair la feina feta tant als organitzadors com als voluntaris que van fer possible l’èxit dels actes programats.   

A continuació, podeu observar una galeria d'imatges sobre la jornada del passat diumenge: