Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Tot preparat per a la Cursa dels Mussols

La propera edició, el 25 de març, incorpora algunes novetats per obsequiar els participants


Tot preparat per a la Cursa dels Mussols
El proper 25 de març se celebrarà una nova edició de la Cursa dels Mussols. Els organitzadors ja han fet pública la nova data, i per tant, des del dia 1 de gener ja us hi podeu inscriure. Recordeu que només es pot fer mitjançant el web cursadelsmussols.cat, i que el termini finalitza una vegada s’han assolit els 650 participants. 
Aquest any l’edició incorpora algunes novetats per als participants. D’una banda, rebran una dessuadora, un model que podeu consultar aquí. De l’altra, el patrocinador Dynafit, obsequiarà tothom que corri amb una novedosa cinta per al cap. Finalment, cal remarcar que la cursa continuarà sent “No gluten friendly”, és a dir, sense gluten per a tots aquells corredors celíacs o intolerants al gluten que vulguin gaudir de l’entrepà de botifarra. Per gaudir d’aquest servei cal enviar un correu a: cursadelsmussols@yahoo.es, després de la inscripció, indicant el nom complet.
Recordeu que el lloc de sortida i arribada de la Cursa és al gimnàs municipal, a l’avinguda Arraona s/n. L’hora de sortida està prevista a les 19:30. Abans, però, hi haurà curses infantils que començaran a partir de les 18h.
El recorregut i el perfil de la Cursa, el podeu consultar en aquest enllaç.