Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Comencen les obres de l’exterior del tanatori

Es pavimentarà la zona i es millorarà l’accés als vehicles


Comencen les obres de l’exterior del tanatori

Ja han començat els treballs als exteriors del tanatori. Després que dilluns es fes el replanteig de la zona i es definissin unes primeres línies al terra, avui ja hi han actuat les màquines excavadores amb el moviment de terres.

Recordem que es tracta de l’actuació que millorarà l’accés al tanatori, concretament en el solar situat a la cruïlla de la Ronda Arraona i el carrer Priorat.

Actualment el tanatori disposa d’un accés sense pavimentar, amb entrada des del carrer Priorat. Una gran part del solar és utilitzat com a aparcament provisional.
L’actuació té com a objectiu solucionar les mancances d’accés, creant-ne un de pavimentat i una petita plaça davant del tanatori. Les obres respectaran l’entorn i el seu equilibri. En aquest sentit, es protegiran els troncs dels arbres existents. També es millorarà l’accés per als vehicles i les persones amb mobilitat reduïda. 
 
L’actuació es farà en un total de 791 metres quadrats. L’equipament continuarà prestant el seu servei habitual i no hi haurà afectacions pel que fa a l’entrada principal, malgrat durant el temps que durin les obres no es podrà aparcar als exteriors immediats.
 
L’empresa que durà a terme l’obra és Artífex Infraestructuras, per un pressupost de 40.000,00 € IVA, inclòs.