Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Reparació de la canonada que subministra aigua al dipòsit de Can Llobateres

La intervenció requereix una excavació de dimensions considerables i provocarà algunes incidències viàries per als camions


Reparació de la canonada que subministra aigua al dipòsit de Can Llobateres

Avui han començat els treballs de reparació de la canonada d’aigua que subministra Sant Quirze mitjançant el dipòsit de Can Llobateres. Es tracta d’una canonada de més de 50 anys d’antiguitat, que dóna problemes d’estanqueïtat. Per aquest motiu, Aigües Ter-Llobregat assumeix la reparació, que coincideix amb la zona de pineda que hi ha entre el carrer de Sta. Anna i el carrer de St. Ramon, al costat de la Riera de Les Arenes, al barri de Les Fonts. L'obra no comportarà talls en el subministrament d'aigua a la zona, donat que es disposa de reserves.

L’obra requereix unes 40 hores d’intervenció (2-3 dies), treballant dia i nit.
L’actuació consisteix a fer una excavació de terres de 180 m3, que s’acumularan en un solar pendent de concretar, mentre s’assequen. De fet, avui les màquines excavadores ja han començat a fer aquesta feina.
Aquest moviment implicarà un trànsit de camions rígids durant aquests dies pels carrers del barri. (Passeig Riera, Passeig Ferrocarril, Carrer Sta. Anna i carrer Baix Riera)
En aquest sentit, els vehicles pesats no podran estacionar en determinades cantonades dels carrers afectats, per tal de permetre el gir dels camions d’ATLL.
 
El desenvolupament dels treballs a la nit pot comportar algunes molèsties al veïnat, però són imprescindibles donada la urgència de l’actuació i la naturalesa de l’obra. L’Ajuntament demana comprensió als veïns i veïnes afectats, tot preveient la màxima celeritat en la resolució de la urgència.