Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Comença el termini per demanar una parada de venda de botifarres per Carnestoltes

Les entitats de Sant Quirze poden realitzar la sol·licitud en línia fins el 5 de febrer


Comença el termini per demanar una parada de venda de botifarres per Carnestoltes

Avui dimecres 25 de gener ja es pot sol•licitar en línia la instal•lació d’una parada de venda de botifarres per Carnestoltes. El termini finalitzarà el diumenge 5 de febrer.  La festivitat se celebrarà al municipi el dia 25 de febrer i comptarà amb la tradicional rua pels carrers del poble, l’arenga de Sa Majestat el Rei Carnestoltes, el lliurament de premis dels concursos de disfresses i el final de festa amb la botifarrada popular i ball amb música en directe a càrrec del grup santquirzenc Soulamentsoul.

El termini de sol•licituds d’instal•lació de parades de botifarres s’inicia després de la reunió de la Comissió de Festes Populars del passat dilluns a Can Barra, en què es va informar a les entitats assistents que per motius de seguretat, a la plaça d’Anselm Clavé, lloc on se celebrarà la botifarrada, només hi caben 10 parades per deixar lliure les sortides d’emergències d’aquesta.

Poden sol•licitar la instal•lació de parada totes les entitats inscrites al registre municipal d’entitats. Aquelles associacions que realitzin comparsa a la rua de Carnestoltes se’ls assignarà una parada. La resta d’entitats ocuparan les places vacants i, en cas que les sol•licituds superin el nombre d’espais disponibles, es realitzarà un sorteig públic el proper 7 de febrer a les 19.30 hores a la Casa de Cultura Vila-Puig per assignar-los. Després de tenir la llista definitiva d’entitats participants a la botifarrada, es realitzarà un altre sorteig per determinar la ubicació de cada una d’elles.

Per a més informació, consultar les bases de la botifarrada i per inscriure-us, entreu al següent enllaç.