Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

La campanya Sexjove dóna el tret de sortida a un primer trimestre ple d'activitats per al jovent

L'orientació sexual i les actituds saludables centren bona part de les propostes


La campanya Sexjove dóna el tret de sortida a un primer trimestre ple d'activitats per al jovent

Aquesta setmana ha començat la campanya Sexjove, organitzada pel Servei de Joventut Canya Jove, amb l’objectiu de promoure els hàbits saludables al voltant de l’afectivitat i la sexualitat del jovent. També s’aborden les actituds preventives i el respecte per la diversitat sexual.

En aquest sentit, s’està distribuint material informatiu i preservatius per diferents equipaments i espais del poble. També s’organitzen dinàmiques i jocs durant les hores de pati als instituts, així com tallers adreçats al col•lecitu adolescent. 
També trobareu les paradetes informatives al servei de Joventut Canya Jove, Canya Jove a Les Fonts (centre cívic Torre Julià), CFA l’Olivera, Casal de Joves, L’Estraperlo i La Lila. 
 
D’altra banda, cal remarcar que des d’avui, també es pot visitar l’exposició “Mira i informa’t”, una mostra sobre la prevenció de les infeccions de transmissió sexual i el VIH. Es pot veure fins el 8 de febrer al Canya Jove.
Finalment, avui, de 17 a 18h JIS, Joves per la Igualtat i la Solidaritat, organitzen la Tarda Jove “triVIHal gegant de l’afectivitat, la sexualitat i la prevenció”. Serà al Canya Jove de Les Fonts, al centre cívic Torre Julià. Una activitat adreçada a joves d’entre 12 i 16 anys.
 
Altres properes activitats són l’organització de la Nit Jove de “Tupper Sex”, el 27 de gener, i la Tarda Jove “Parlem de sexe sense embuts”, el dia 1 de febrer.
Consulta aquestes i altres activitats a l’agenda municipal.
 
Per a més informació i inscripcions a les activitats adreceu-vos a:
Servei de Joventut Canya Jove
Centre Cívic Can Feliu (C/ Eduard Toldrà, s/n) 
Tel. 93 721 68 00 (ext. 5600)
Mòbil: 607 54 57 84
canyajove@santquirzevalles.cat