Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Sant Quirze comptarà amb un equip de ciclisme de competició

CC Republik Bikes es presentarà el proper dissabte a Can Feliu


Sant Quirze comptarà amb un equip de ciclisme de competició

Sant Quirze comptarà amb un equip de ciclisme de competició: CC Republik Bikes. El proper dissabte tindrà lloc la presentació a la Masia de Can Feliu, a partir de les 17 hores. L’acte servirà per donar a conèixer els corredors d’aquest equip, constituït per l’entitat que porta el mateix nom, i que compta amb un total de sis corredors: Jordi Prieto, Ángel Marco, Pedro Torres, José García Carpio, Xavier Pallejà i Marta Solano.

L’acte començarà amb una presentació individual dels corredors i una descripció del currículum esportiu dels integrants. També es donarà a conèixer el calendari de carreres previstes per aquest any.
La sala principal de la Masia esdevindrà escenari d’una exposició de les bicicletes NINER que faran servir els corredors, així com productes i obsequis de la resta de patrocinadors.
 
Hivernal BTT
El ciclisme esdevindrà de nou protagonista al municipi el proper 12 de febrer, amb la celebració de la primera edició de l’Hivernal BTT. Es tracta d’un recorregut d’11 quilòmetres amb diferents desnivells que es pot disputar de manera individual o en parelles per relleus. 
La cursa té un esperit solidari, doncs col•labora amb l’entitat Asdent, Associació de la Malaltia de Dent. Amb cada inscripció es donarà un euro per a aquesta entitat.
Trobareu més informació sobre la cursa i les inscripcions en aquest enllaç.