Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El cap de setmana a SQV

Informar-nos sobre alimentació saludable per als infants o estar en contacte amb la natura són algunes de les múltiples propostes per aquests dies


El cap de setmana a SQV

Malgrat sembla que la pluja ens acompanyarà aquest cap de setmana, l'oferta de propostes omple l'agenda. Podeu gaudir-ne a la Biblioteca Municipal des d'aquesta mateixa tarda, o acostar-vos al Casal d'Avis demà al matí per conèixer com alimentar de manera saludable els vostres petits i petites. També us animem a fer una sortida per la natura o acostar-vos a la ciutat veïna de Sabadell per solidaritzar-vos amb els afectats pel canvi climàtic. 

El do del sí quan fa sol

El cap de setmana comença  aquesta tarda a les 18 h amb una Hora del conte que porta per nom “El do del sí quan fa sol”. En Bufamots (Roger Corominas) ens explica la història d’en Piulet, un rodamón que únicament porta una guitarra com a equipatge però, alhora, l’acompanyen set amigues bellugadisses que li fan la vida alegre.
L’espectacle s’orienta a nens i nenes a partir de 4 anys. 
 
Per a més informació a la biblioteca municipal 937219547, per correu electrònic a b.st.quirzev@diba.cat i al  facebook de la biblioteca. 
 
Nit Jove “ Tupper Sex”
Xerrar amb confiança sobre sexe, descobrint diferents maneres de gaudir de la vostra sexualitat sols o acompanyats. Aquest és un dels objectius de la sessió d’aquesta nit de “Tupper Sex”, que organitza el Servei de Joventut Canya Jove, i que començarà a les 22h al centre cívic Can Feliu.
La iniciativa s’emmarca en la campanya Sexjove i s’adreça a majors de 18 anys. 
 
Informació i inscripcions:
Servei de Joventut Canya Jove
Centre Cívic Can Feliu (C/ Eduard Toldrà, s/n)
Tel. 93 721 68 00 (ext. 5600)
Mòbil: 607 54 57 84
canyajove@santquirzevalles.cat
 
De concert solidari a Sabadell!
L’Ateneu del Món ens anima avui a assistir al concert solidari que organitza OxfamIntermon, al teatre La Faràndula de Sabadell. Hi actuen Barcelona Jazz Orquestra i Susana Sheiman, i es recaptaran diners per a les persones afectades pel canvi climàtic. Més informació aquí.
 
Claus per a l'alimentació saludable dels nostres infants 
La Regidoria de Salut inicia demà un cicle de xerrades amb l’alimentació com a temàtica central. La primera tindrà lloc demà amb el nom: “Claus per a l’alimentació saludable dels nostres infants”, a càrrec de la dietista i nutricionista Anna Gispert. Serà a les 10 hores al Casal d’Avis. 
Aquesta dietista orientarà tant les AMPAS de les escoles en la supervisió dels menús, com els pares i mares interessats a oferir unes opcions gastronòmiques equilibrades i necessàries en funció de l’edat dels infants.
També s’abordaran altres aspectes relacionats amb l’assessorament nutricional i la millora dels hàbits. 
Les sessions continuaran al llarg de l'any amb dues xerrades més: una centrada en els adolescents i les seves necessitats alimentàries en un moment en què les hormones tenen un paper essencial, i una altra en la dona i les diferents etapes: primera menstruació, gestació i lactància, menopausa, etc. 
 
Nou equip de ciclisme de competició al poble
Sant Quirze comptarà amb un equip de ciclisme de competició: CC Republik Bikes. El proper dissabte tindrà lloc la presentació a la Masia de Can Feliu, a partir de les 17 hores. L’acte servirà per donar a conèixer els corredors d’aquest equip, constituït per l’entitat que porta el mateix nom, i que compta amb un total de sis corredors: Jordi Prieto, Ángel Marco, Pedro Torres, José García Carpio, Xavier Pallejà i Marta Solano.
 
L’acte començarà amb una presentació individual dels corredors i una descripció del currículum esportiu dels integrants. També es donarà a conèixer el calendari de carreres previstes per aquest any.
La sala principal de la Masia esdevindrà escenari d’una exposició de les bicicletes NINER que faran servir els corredors, així com productes i obsequis de la resta de patrocinadors.
 
Atenció estudiants!
Us recordem que diumenge finalitza el període d’obertura de l’Aula d’Estudi. La Biblioteca Municipal obre des del passat 19 de desembre un espai tranquil i confortable per estudiar, amb connexió a internet amb wifi. Ara, després dels exàmens d’abans de les festes de Nadal, es tancarà l’aula fins a la propera edició.
 
Camina amb Les Fonts!
L’Associació de Propietaris i Veïns de Les Fonts torna a organitzar una sortida d’”Els Caminantes de Les Fonts”. Una cita habitual de les del cap de setmana, que pren força en aquesta ocasió apostant per Matagalls-Montserrat, concretament per la tercera etapa: Aiguafreda-Collet del Tato- Les Ferreries. Trobareu tots els detalls en aquest enllaç.
 
Teatre santquirzenc a Terrassa
L’entitat Onze al Teatre participa diumenge al 43è Premi Ciutat de Terrassa de Teatre, que tindrà lloc al Casal de Sant Pere. La companyia presenta “Condícia”, una adaptació d’Arian Botey. Coneixeu la programació aquí.
 
 
Podeu consultar els actes al detall a l'agenda municipal.