Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Sant Quirze se suma a la campanya "Casa Nostra, Casa Vostra"

El proper 5 de febrer s'organitzen diversos actes al Casal d'Avis, per donar suport a les persones refugiades


Sant Quirze se suma a la campanya "Casa Nostra, Casa Vostra"

L’Ajuntament de Sant Quirze i la Plataforma Sant Quirze acollim els refugiats s’han sumat a la campanya “Casa Nostra, Casa Vostra”, organitzant diversos actes el proper dia 5 de febrer. A partir de les 12 del migdia, tant l’interior com els exteriors del Casal d’Avis acolliran activitats variades, amb l’objectiu de donar suport a les persones refugiades, en el marc d’aquesta iniciativa. De fet, “Casa Nostra, Casa Vostra”, neix fruit d’un grup de voluntaris que es van donar a conèixer en camps de refugiats,  per conscienciar i mobilitzar la ciutadania i interpel•lar les institucions perquè donin una resposta més clara i contundent al problema dels refugiats i per tornar a posar a primera línia del debat públic l’anomenada ‘crisi migratòria’. Més de tres-centes persones a títol individual, entitats, oenegés i empreses culturals han engegat aquesta campanya per a impulsar l’acolliment de refugiats a Catalunya. Per fer-ho possible, han planificat un seguit d’actes entre els quals destaca un concert al Palau Sant Jordi l’11 de febrer i una manifestació el 18 de febrer. 

El proper 5 de febrer el municipi se suma a la proposta, i ho fa amb dos concerts: un de l’Escola Municipal de Música i un altre de Dones per la Pau. També s’organitzarà un vermut solidari i un mannequin challenge a càrrec de l’Onze al Teatre. Finalment, els nois de l’esplai La Flama pintaran una pancarta i es recolliran signatures de suport a les persones refugiades. Trobareu tota la programació detallada a l'agenda.
L’espai proper on s’organitzaran els actes, concretament al mur a tocar amb l’avinguda de Pau Casals, està presidit per un mural obra de l’artista local Samuel Moraño.