Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Nous punts d’atenció a la diversitat de gènere i la salut juvenil

L’Ajuntament posa en marxa demà aquestes dues noves prestacions


Nous punts d’atenció a la diversitat de gènere i la salut juvenil

El Servei de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament posa en marxa demà un nou punt d’atenció a la diversitat afectiva, sexual i de gènere. “M’entens” és un nou recurs que té com a objectiu oferir suport i visibilitat a la diversitat de gènere, creant un espai d’acompanyament i apoderament del col•lectiu LGTBI.

L’objectiu és proporcionar a les persones que ho necessitin les eines per fer front a la baixa autoestima, o bé situacions d’assetjament, entre d’altres problemàtiques.
L’atenció es prestarà a l'Espai Maria-Mercè Marçal (avda. del Vallès, 97-99), els dimecres de 13 a 15 h, quinzenalment. Per demanar cita cal contactar amb el servei de Feminismes i LGTBI, al telèfon 937216800, o bé per correu electrònic a sumemxlaigualtat@santquirzevalles.cat.
 
Parlem-ne
El servei de Joventut Canya Jove inaugura un nou punt d’atenció a la salut juvenil. Amb el nom de “Parlem-ne”, aquest nou espai pretén ser un lloc on el jovent, mitjançant el coaching personal, podrà parlar de tots els temes que els preocupin, de manera confidencial i amb atenció personalitzada.
El servei es presta en el següent horari:
1 i 15 de febrer; 15 i 29 de març; 12 i 26 d’abril; 10 i 24 de maig i 7 i 21 de juny. L’atenció serà de 16 a 18 hores, al centre cívic Can Feliu (c/ Eduard Toldrà).
Més informació: canyajove@santquirzevalles.cat
937216800, extensió 5600.