Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

L’actuació al tanatori millorarà els exteriors de l’equipament

L’excés d’aigua d’aquests dies ha replantejat el projecte, que incorporarà noves canalitzacions


L’actuació al tanatori millorarà els exteriors de l’equipament

L’Ajuntament treballa actualment en les obres de millora al tanatori municipal. Malgrat l’actuació va començar la setmana passada, l’excés d’aigua fruit de les pluges d’aquests dies ha generat modificacions en el projecte inicial. Els equips tècnics han detectat la necessitat de crear noves canalitzacions que permetin el bon funcionament dels desaigües. D’aquesta manera, i en cas de tornar-se a produir un volum d’aigua de pluja tan considerable, els exteriors drenarien sense incidències. Per aquest motiu, i mentre s’incorporen les modificacions al projecte, les obres romanen aturades aquests dies. Això també permetrà que els fonaments s’assequin completament i les màquines puguin treballar amb garanties.

La nova conducció d’aigües permetrà millorar l’actual accés, sense pavimentar, amb entrada des del carrer Priorat. Recordem que una gran part del solar és utilitzat com a aparcament provisional. Amb aquesta actuació es solucionaran les mancances d’accés, creant-ne un de pavimentat i una petita plaça davant del tanatori. Les obres respectaran l’entorn i el seu equilibri. En aquest sentit, es protegiran els troncs dels arbres existents. També es millorarà l’accés per als vehicles i les persones amb mobilitat reduïda. 
 
L’actuació es farà en un total de 791 metres quadrats. L’equipament continuarà prestant el seu servei habitual i no hi haurà afectacions pel que fa a l’entrada principal, malgrat durant el temps que durin les obres no es podrà aparcar als exteriors immediats.
 
L’empresa que duu a terme l’obra és Artífex Infraestructuras. El pressupost inicial era de 40.000,00 € IVA, ara pendent de l’increment per les noves necessitats de canalització.