Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Les fortes ventades provoquen algunes incidències al municipi però sense danys personals

L'Ajuntament treballa avui per retirar arbres caiguts i manté la recomanació de no fer activitats a l'exterior


Les fortes ventades provoquen algunes incidències al municipi però sense danys personals

Les fortes ventades d’aquesta matinada han provocat algunes incidències al municipi, afortunadament sense cap víctima, només danys materials.

D’una banda, a l’entrada del poliesportiu va caure ahir al vespre un pi de dimensions considerables. La Policia Local va senyalitzar la zona i avui es procedirà a la seva retirada. També van caure dos arbres petits a la part de darrere de l’equipament. Aquest matí es procedirà a tallar-los i retirar-los.
Cal remarcar també que al carrer Castanyers, 1, aquesta nit ha caigut una branca al mig de la via, que els serveis de la Policia Local van retirar i senyalitzar degudament.
Al carrer Avel•lí Artís i Tisner un arbre ha fet malbé una façana i un vehicle estacionat. Una dotació de Bombers s’hi ha desplaçat aquest vespre, per retirar-lo.
Pel que fa als equipaments, l’Ajuntament ha hagut d’intervenir a l’escola Purificació Salas, on les tanques de l’obra de la pista multiesportiva i els voltants havien caigut. 
A l’escola Pilarín Bayés s’ha hagut de posar en marxa la calefacció, donat que un tall puntual en el subministrament de llum ahir havia provocat una avaria.
Tant la Policia Local com els equips responsables del PBEM (Pla Bàsic d'Emergències Municipal) i brigada municipal es mantenen en alerta avui davant les previsions meteorològiques. Recordem que ahir es va activar el PBEM, i la fase d’alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya, per vents que han arribat en alguns punts als 125km/h.
El Parc de les Morisques es va tancar a les 18 hores, com a mesura preventiva, i també el cementiri municipal.
Avui es recomana evitar les activitats a l’exterior. Aquí trobareu alguns consells al respecte.