Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El cap de setmana a SQV

La Festa dels Animals esdevé un dels actes centrals d'aquests propers dies


El cap de setmana a SQV
Portes obertes escoles
Avui comencen les jornades de portes obertes als centres educatius. El primer, El Turonet, avui divendres a les 15.30 hores. El seguiran la resta, en diferents dies i horaris. Els centres escolars municipals i els instituts de Sant Quirze ofereixen visites als equipaments i reunions informatives perquè les famílies disposin de més elements a l’hora de decidir-se per un centre o un altre.
Podeu trobar tota la informació i el calendari en aquest enllaç.
 
 
Festa dels Animals
Sant Quirze celebra el proper diumenge 12 de febrer la segona edició de la Festa dels Animals. Els exteriors de la Masia Can Feliu esdevindran l’escenari d’aquesta iniciativa que té com a objectiu conscienciar la població sobre la tinença responsable, recordar que el benestar dels animals també és el de les persones, i sensibilitzar sobre el respecte als espais públics i la convivència. Més d’una vintena d’stands relacionats amb associacions, entitats i professionals del sector. També hi haurà exhibicions, tallers i xerrades, que se sumen a activitats infantils de pintacares i titelles. A més, es lliurarà el premi a la persona guanyadora del sorteig a Instagram #jonoemmerdoSQV. Trobareu tota la informació de la jornada en aquest enllaç.
 
Hora del Conte 
La Biblioteca Municipal acull avui una nova Hora del Conte, amb el nom “Contes a cau d’orella”. L’activitat s’adreça a nens i nenes a partir de 4 anys i anirà a càrrec de Pep Tort. Una oportunitat per gaudir de rondalles tradicionals i narracions actuals amb cançons i jocs d’animació.
 
 
Fòrum jove de salut
Aquest vespre el Servei de Joventut Canya Jove torna a convocar el jovent per participar en el disseny del Pla de Salut Juvenil. Després d’haver detectat l’estat de la salut juvenil mitjançant una diagnosi, ara és el moment de fer aportacions respecte els hàbits saludables, consums i possibles solucions.
La sessió tindrà lloc al centre cívic Can Feliu avui a les 20 hores.
 
Informació i inscripcions:
Servei de Joventut Canya Jove
Centre Cívic Can Feliu (C/ Eduard Toldrà, s/n)
Tel. 93 721 68 00 (ext. 5600)
Mòbil: 607 54 57 84
canyajove@santquirzevalles.cat
 
 
Hivernal BTT
Recordem que el ciclisme esdevindrà de nou protagonista al municipi el proper 12 de febrer, amb la celebració de la primera edició de l’Hivernal BTT. Es tracta d’un recorregut d’11 quilòmetres amb diferents desnivells que es pot disputar de manera individual o en parelles per relleus. 
La cursa té un esperit solidari, doncs col•labora amb l’entitat Asdent, Associació de la Malaltia de Dent. Amb cada inscripció es donarà un euro per a aquesta entitat.
Trobareu més informació sobre la cursa i les principals novetats en aquest enllaç.
 
Curs d'iniciació a la Marxa Nòrdica
Mai no és tard per aprendre una nova activitat esportiva. Nordik Walks Sant Quirze i l’Ajuntament us proposen assistir al curs d’iniciació a aquesta activitat, dissabte d’11.30 a 13 hores. Una activitat orientada a qualsevol persona adulta a qui li agradi caminar i estar en contacte amb l’aire lliure i la natura. Durant la sessió, que tindrà lloc a la Biblioteca Municipal, comptarà amb formació tècnica i una part teòrica. 
Les properes dates del curs seran les següents:18 de febrer, 11 i 18 de març, 1 i 8 d'abril, 13 i 20 de maig i 10 i 17 de juny de 2017.
  
Informació i inscripcions: contactar amb Montserrat Rius, Tel. 937214974 - nordicwalks@gmail.com
 
 
Més informació i detalls sobre tota la programació a l'agenda municipal.