Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

Utilitza el teu smartphone en la recerca de feina

El Servei a l’Ocupació ha organitzat avui la primera sessió centrada en les noves aplicacions per ajudar en els processos de selecció


Utilitza el teu smartphone en la recerca de feina

El Servei a l’Ocupació ha organitzat avui la primera sessió formativa per aprendre a utilitzar els telèfons intel•ligents com a eina en la recerca de feina. L’empresa especialitzada en aquest àmbit, Edgar Esterlí, ha estat l’encarregada d’impartir la classe d’avui, que tindrà continuïtat el proper dia 16. Una vintena de persones han participat en la proposta, totes residents al municipi i inscrites al Servei a l’Ocupació. L’objectiu principal de la formació és donar a conèixer com diferents aplicacions mòbils poden ser de gran utilitat per cercar informació sobre possibles llocs de feina, presentar candidatures o mostrar els nostres perfils professionals de formes diferents. També existeixen aplicacions que ajuden a fer un seguiment de les recerques. Tot plegat, uns instruments que milloren els resultats dels processos de recerca i augmenten les oportunitats de finalitzar-los exitosament.

Les sessions s’imparteixen de 9.30 a 12.30h al Centre de Desenvolupament Econòmic i Local (edifici Can Tuset). Podeu informar-vos sobre la propera, enviant un correu a ocupacio@santquirzevalles.cat.