Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Comença la temporada de la programació de teatre familiar de Rialles Sant Quirze

L’entitat programa diferents representacions al llarg del trimestre al Casal d’Avis


Comença la temporada de la programació de teatre familiar de Rialles Sant Quirze

L’Agrupació Rialles Sant Quirze comença la programació de teatre familiar del 2017 aquest diumenge en una nova ubicació, el Casal d’Avis. Aquest canvi respon a les properes obres que tindran lloc a La Patronal. L’espectacle inaugural de la temporada és “El llop i les 7 cabretes”, de la companyia Xip Xap. En aquesta versió de l’obra, els actors utilitzen un joc dramàtic divertit per fer participar al públic i afegeixen al conte tradicional una reflexió sobre la cultura agrícola i ramadera dels pobles de muntanya.

Properes representacions
Rialles Sant Quirze proposa per al proper 12 de març la representació de l’espectacle “Cotó”, de Txo Titelles. La història està protagonitzada per una colla de conills i mostra la importància dels valors, del respecte i l’assertivitat. Per al mes d’abril està programada una adaptació titellaire de la Llegenda de Sant Jordi que incorpora algun element nou de la tradició d’altres països d’Europa. Aquest espectacle, que compta amb una escenografia molt espectacular i una acurada posada en escena, es durà a terme el dia 9 d’abril.

Les representacions tindran lloc a la sala d’actes del Casal d’Avis a partir de les 18 hores. Les entrades tenen un preu de 6€ per persona i de 5€ pels amics i amigues de Rialles. Es poden adquirir anticipadament a la Papereria DINA-4 i a Serveis Sant Quirze. També el mateix dia de la representació a partir de les 17.30 hores al mateix Casal d’Avis.