Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Les obres del Tanatori Municipal generaran incidències viàries al carrer Priorat

Aquest esdevindrà de sentit únic entre el 27 de febrer i el 2 de març


Les obres del Tanatori Municipal generaran incidències viàries al carrer Priorat

Les obres de millora dels accessos al Tanatori Municipal generaran algunes incidències viàries a partir del proper dia 27 de febrer i fins el 2 de març. Només es podrà accedir al carrer Priorat en sentit únic, en direcció al polígon de Can Casablanques. 

L’Ajuntament ha avisat oportunament els col•lectius que poden veure`s afectats, com ara les entitats usuàries del complex esportiu, escoles, empreses del polígon o la mateixa concessionària del Tanatori. Així mateix, també es farà arribar un avís als vehicles aparcats en aquest entorn.
Les obres que afectaran el sentit de la circulació a la zona tenen una durada prevista de 4 dies.
Per als turismes, l’itinerari alternatiu per accedir a la ronda d’Arraona pot ser el del carrer del Vallespir.
Per a qualsevol dubte o incidència, us podeu posar en contacte amb el servei d’atenció ciutadana, al telèfon 937216800, o bé amb la Policia Local, al 937216868. També podeu enviar un correu electrònic a: oac@santquirzevalles.cat
Recordem que l’actuació als exteriors del Tanatori Municipal té com a objectiu solucionar les mancances d’accés, creant-ne un de pavimentat i una petita plaça davant de l’equipament. Les obres respectaran l’entorn i el seu equilibri. En aquest sentit, es protegiran els troncs dels arbres existents. També es millorarà l’accés per als vehicles i les persones amb mobilitat reduïda. 
 
L’actuació s’està fent en un total de 791 metres quadrats. L’equipament continua prestant el seu servei habitual i no hi haurà afectacions pel que fa a l’entrada principal, malgrat durant el temps que durin les obres no es podrà aparcar als exteriors immediats. L’empresa que duu a terme l’obra és Artífex Infraestructuras.