Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Les etapes del cicle femení centra la sessió inicial del Club de Lectura i Tertúlia

Dones diferents van compartir consells i vivències amb la literatura com a fil conductor


Les etapes del cicle femení centra la sessió inicial del Club de Lectura i Tertúlia

Una quinzena de dones van assistir el passat 22 de febrer a la primera jornada del Grup de Lectura i Tertúlia sobre les Etapes del Cicle Femení, organitzat a l'Espai Maria Mercè Marçal. Segons paraules de la moderadora, Laura Patricio, l’objectiu de les sessions és "aconseguir un major benestar gràcies a l’auto-coneixement. Mitjançant textos diversos, es pretén compartir un espai de debat mediat de manera respectuosa".

En aquesta sessió inicial, "Sobre la Nena, la Menarquia i la Relació de la Dona Adulta amb la Nena que Va Ser", dones de diferents edats, procedències i experiències vitals van compartir consells i vivències amb la literatura com a fil conductor. En aquest sentit es va debatre sobre una varietat de temes que anaven des del terrorisme estètic i la hipersexualització de les dones en la publicitat i el món televisiu, la multiculturalitat i la dicotomia dels rols de gènere en l’àmbit laboral. 
El Grup de Lectura i Tertúlia sobre les Etapes del Cicle Femení oferirà vuit sessions d’una hora i mitja cada dues setmanes entre febrer i maig.