Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Afectacions al trànsit al carrer Priorat

Les obres al Tanatori Municipal generen algunes incidències en aquesta via, que durant quatre dies serà de sentit únic


Afectacions al trànsit al carrer Priorat

Avui han començat les obres que afecten la circulació al carrer Priorat. Es tracta de les actuacions relacionades amb el Tanatori Municipal, que des d’avui i fins el proper dia 2 de març generaran algunes incidències viàries. Només es pot accedir al carrer Priorat en sentit únic, en direcció al polígon de Can Casablanques. Durant aquests propers quatre dies, l’itinerari alternatiu per accedir a la ronda d’Arrahona pot ser el del carrer del Vallespir. Una alternativa només per a turismes.

 
L’Ajuntament ha avisat oportunament els col•lectius que poden veure`s afectats, com ara les entitats usuàries del complex esportiu, escoles, empreses del polígon o la mateixa concessionària del Tanatori. Així mateix, la setmana passada es va fer arribar un avís als vehicles aparcats en aquest entorn.
Per a qualsevol dubte o incidència, us podeu posar en contacte amb el servei d’atenció ciutadana, al telèfon 937216800, o bé amb la Policia Local, al 937216868. També podeu enviar un correu electrònic a: oac@santquirzevalles.cat
Recordem que l’actuació als exteriors del Tanatori Municipal té com a objectiu solucionar les mancances d’accés, creant-ne un de pavimentat i una petita plaça davant de l’equipament. Les obres respectaran l’entorn i el seu equilibri. En aquest sentit, es protegiran els troncs dels arbres existents. També es millorarà l’accés per als vehicles i les persones amb mobilitat reduïda. 
 
L’actuació s’està fent en un total de 791 metres quadrats. L’equipament continua prestant el seu servei habitual i no hi haurà afectacions pel que fa a l’entrada principal, malgrat durant el temps que durin les obres no es podrà aparcar als exteriors immediats. L’empresa que duu a terme l’obra és Artífex Infraestructuras.