Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

L'ACA dóna Via Verda al projecte de Can Feliu

L'actuació respectarà el perfil natural del terreny i consolidarà els camins existents


L'ACA dóna Via Verda al projecte de Can Feliu

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha emès un informe favorable al projecte d'arranjament i renovació del parc de Can Feliu, una de les principals actuacions que es preveuen iniciar al municipi al llarg d'aquest any 2017. Si bé les obres s'havien de començar al mes de febrer, l'Ajuntament ha estat a l'espera que aquesta administració informés sobre el projecte, part del qual discorre en paral·lel pel torrent de la Betzuca. L'ACA, que ha trigat quatre mesos en informar, considera que les obres es poden realitzar sempre que es compleixin unes mínimes condicions, com ara senyalitzar les zones inundables i no es modifiqui el perfil natural del terreny per tal que no presenti un obstacle al flux de l'aigua. 

 
Millora de la connectivitat
 
L'ACA considera també important consolidar els camins que han aparegut per l'ús dels usuaris, com ara l'escala rampa del carrer Leonci Quera i Tisner, el camí accessible des de la plaça del Sot, el nou camí vers la zona de jocs, entre d'altres.
 
Altrament, en l'informe es constata que es respectaran les espècies arbòries i s'hi plantaran, també, espècies autòctones. Ara, el procediment per l'inici de les obres pot continuar endavant, amb l'aprovació definitiva del projecte i l'inici de la contractació de les obres. S'estima que, si el procediment es resol en els terminis esperats, les obres podrien iniciar-se als mesos d'abril o maig. Amb un cost final de 300.112 euros, l'actuació previsiblement tindrà una durada de quatre mesos i compta amb la subvenció de la 220.000 euros de la Diputació de Barcelona.