Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Darreres inscripcions a la Cursa Nocturna dels Mussols

El proper 25 de març se celebra la competició que, fins ara, ja compta amb més de 450 participants


Darreres inscripcions a la Cursa Nocturna dels Mussols

A poc menys d’un mes per a la celebració de la Cursa Nocturna dels Mussols el proper 25 de març, el nombre d’inscrits ja és superior als 450. Per aquest motiu, aquells que vulgueu competir, encara sou a temps de formalitzar la vostra inscripció. Recordeu que només es pot fer mitjançant el web cursadelsmussols.cat, i que el termini finalitza una vegada s’han assolit els 650 participants. La cursa arriba enguany a la seva novena edició, consolidant-se com un dels esdeveniments esportius de referència al poble. 

El lloc de sortida i arribada de la Cursa és al gimnàs municipal. L’hora de sortida està prevista a les 19:30. Abans, però, hi haurà curses infantils que començaran a partir de les 18h.
Una vegada finalitzada la competició, podreu gaudir d’un excel•lent entrepà de botifarra que haurà preparat el servei de càtering voluntari. Com ja es va fer en la vuitena edició, hi haurà entrepans i avituallament lliure de gluten per tots aquells mussols i mussoles que ho indiquin a la seva inscripció. La cursa compta enguany també amb alguns obsequis i novetats.
El recorregut i el perfil de la Cursa, el podeu consultar en aquest enllaç.
 
Us recordem que el proper dissabte dia 4, a les 9h,  s'organitzarà l'Entrenament de la Cursa Nocturna dels Mussols. Aquest serà dirigit pel subcampió de curses de muntanya de 2016, Ferran Sampere. En finalitzar, hi haurà coca i begudes. Si no saps si estàs preparat per fer la Cursa Nocturna, aquest és un molt bon moment per esbrinar-ho.