Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’Escola Municipal de Música ofereix cursos per a nadons i per a majors de 55 anys

El segon taller per als més petits es combina amb altres novetats per a joves i adults


L’Escola Municipal de Música ofereix cursos per a nadons i per a majors de 55 anys

L’Escola Municipal de Música inicia el nou curs obrint les seves aules a alumnat de totes les edats, i amb una franja horària que també comprèn els matins. 

Enguany, s’ha posat en marxa el segon taller de Músics Menuts, per a nadons de 8 a 24 mesos. Les classes van començar el 18 d’abril i s’allargaran fins el 6 de juny, tots els dimarts a la tarda. 
Altrament, els majors de 55 anys tenen ara l’oportunitat de participar al curs Matins Musicals. Es tracta de sessions dinàmiques, de ritme, audició i on també es treballa la cultura musical. Una novetat que es combina amb el Curs de Guitarra en conjunt per a joves i adults. Aquest curs té com a objectiu que l'alumnat s'apropi als principis bàsics de la guitarra, en un nivell d’iniciació i amb grups de mínim 6 persones. Les classes s’organitzen els dijous al vespre.
Aquesta oferta se suma a l’habitual de l’escola, amb diferents programes i espais. Recordem que l’Escola Municipal de Música Can Barra treballa potenciant les capacitats col•lectives, fomentant valors com el de l’esforç, la responsabilitat, el respecte, la feina ben feta i el treball en equip.
Trobareu més informació sobre el centre i la seva oferta al Facebook de l'escola.