Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

8è Premi Literari de "Contes solidaris i poesia"

L'Ateneu del Món organitza una nova edició d'aquest certamen, amb l'objectiu de promoure la creació literària amb contingut compromès


8è Premi Literari de "Contes solidaris i poesia"

L’entitat solidària Ateneu del Món ha convocat la vuitena edició del Premi literari de contes solidaris i poesia. L'objectiu de la convocatòria és fomentar i promoure la creació literària al voltant de la solidaritat. Com en els anys anteriors, s’han establert tres categories en la modalitat de contes solidaris, una per a participants de 10 a 12 anys, una altra per a participants de 13 a 17 anys i una tercera categoria per a adults. Hi haurà una modalitat de poesia amb categoria única.

 
Els contes hauran de tenir un màxim de dos fulls, hauran de ser inèdits i escrits en llengua catalana o castellana. Els poemes tampoc podran passar dels dos fulls. Els originals, tal com estableixen les bases, s'hauran de presentar a la biblioteca municipal fins el 30 d'abril. Les bases completes poden consultar-se a www.ateneudelmon.org. El jurat estarà format per un membre de l’ONG Ateneu de Món, una persona de la biblioteca, un representant de l’ajuntament, una professora de literatura, un autor del poble i un representant dels mitjans de comunicació.
 
Premis
En l’apartat de contes solidaris, hi haurà un premi per cada categoria:
- De 10 a 12 anys:  un val de 60,-€ per a la compra de llibres o material escolar, o d’escriptori, a la Papereria DIN A4  de Sant Quirze del Vallès.
- De 13 a 17 anys:  un val de 60,-€ per a la compra de llibres o material escolar, o d’escriptori, a la Papereria DIN A4  de Sant Quirze del Vallès.
- Adults: un val de 100,-€ per a la compra de llibres o material escolar, o d’escriptori,  a la Papereria DIN A4  de Sant Quirze del Vallès.
Categoria de Poesia: un val de 100,-€ per a la compra de llibres o material escolar, o d’escriptori,  a la Papereria DIN A4  de Sant Quirze del Vallès.
 
Els premiats es donaran a conèixer el 15 de maig. Tots els treballs premiats es penjaran a la pàgina web de l’Ateneu del Món, a les xarxes socials, als diaris digital del poble i se’n farà difusió a la Ràdio de Sant Quirze del Vallès al programa SOM SOLIDARIS.
 
El lliurament de premis, es farà dins de la Festa del Comerç Just, i Banca Ètica, el dia 28 de maig 2017, a les 12 hores al parc de les Morisques.