Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

L’Ajuntament organitza sessions per ajudar els cuidadors de persones en situació de dependència

La iniciativa s’emmarca en el Pla d’Acció Comunitària de l’Ajuntament.


L’Ajuntament organitza sessions per ajudar els cuidadors de persones en situació de dependència

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha iniciat una sèrie de sessions en un entorn d’ajuda mútua per a cuidadors de persones en situació de dependència. La iniciativa s’emmarca en el Pla d’Acció Comunitària de l’Ajuntament. Durant tretze sessions, que es realitzaran al CAP, en horari de 15.30 a 17h els dilluns fins al 28 de juny, la psicòloga de l’entitat Creu Roja Sabadell conduirà el grup.

Segons que ha manifestat el regidor de Salut, Edel Balboa, aquesta iniciativa permetrà que “d’aquesta manera, diferents ciutadans del municipi, cuidadors de persones en situació de dependència, podran gaudir d’un espai grupal on compartir inquietuds, experiències i angoixes de la tasca que realitzen en el seu dia a dia”.

En la mateixa línia, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, va remarcar “la importància de fomentar polítiques en aquesta línia, doncs aquesta és la realitat social que es viu en moltes famílies i des de l’administració hem de donar-los suport”.

La iniciativa està subvencionada per la Diputació de Barcelona i compta amb el suport en l’execució de Creu Roja Barcelona.