Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Les AMPA proposen un casal de Setmana Santa del 10 al 13 d'abril

Les inscripcions es poden formalitzar fins al 15 de març


Les AMPA proposen un casal de Setmana Santa del 10 al 13 d'abril

L’AMPA de l’escola Purificació Salas, junt amb les AMPA de l’11 de Setembre, Lola Anglada, Taula Rodona i El Turonet, organitza el casal de Setmana Santa els propers 10, 11, 12 i 13 d’abril.
El casal, adreçat als infants de 3 a 12 anys, es durà a terme a l’escola Purificació Salas i proposa un programa d’activitats i tallers d’expressió plàstica i pintura, jocs i sortides per l’entorn del municipi adaptades a les edats dels nens i les nenes.
L’horari del casal és de 9 a 14 hores, i fins a les 15 hores per a les famílies que sol•licitin el servei de menjador. Tanmateix, hi ha la possibilitat d’ampliar l’horari amb el servei d’acollida matinal, de 8 a 9 hores, i de tarda, de 15.30 a 17 hores.
Les inscripcions es poden realitzar fins al 15 de març, a través de la bústia de correu electrònic extraescolars@ampapurisalas.cat, o bé presencialment al despatx de l’AMPA, de 9 a 15 hores i de 16.30 a 18 hores.
Trobareu més informació sobre les activitats proposades, els preus i la documentació necessària per formalitzar les inscripcions al següent enllaç.