Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

Primera sessió del curs "Dones que ho podem tot"

La iniciativa proporciona eines a les dones majors de 45 anys per a la recerca de feina


Primera sessió del curs "Dones que ho podem tot"

Amb un 8,28% de taxa d’atur registrat aquest darrer mes, es pot dir que Sant Quirze es troba en una situació privilegiada respecte la resta de la comarca, on l’índex és del 13.53%; o a la resta de Catalunya, on les darreres dades mostren un 14.8% de persones aturades. El perfil principal de les més de 700 persones aturades a Sant Quirze, però, correspon a dones de més de 45 anys.

Amb esperit de combatre aquest fet, més d’una desena de dones de diferents edats, situacions, procedències i perfils professionals s’han reunit aquest matí a l’Espai Maria-Mercè Marçal en la primera sessió del curs “Dones que Ho Podem Tot”.
Aquest curs, que es completarà amb dues sessions més aquesta setmana (dimecres 15 i divendres 17) té com a objectiu proporcionar eines a les dones de més de 45 anys per a la recerca de feina. No només això, pretén encarar a les assistents cap als canvis que es poden produir en la seva vida professional i motivar-les per iniciar aquesta nova etapa.
Entre altres temes, s’han debatut diverses estratègies que beneficiïn la recerca de feina, com el correcte disseny d’un currículum, els avantatges que un perfil d’edat avançada pot tenir sobre un de més jove o la diferenciació com a factor clau per a una futura contractació.
El curs “Dones que Ho Podem Tot: Canvis i Cerca de Feina després dels 45” impartit per la Fundació Cecot Persona i Treball està organitzat pel Servei a l'Ocupació amb col·laboració amb el Servei de Feminismes i LGTBI i cofinançat per la Diputació de Barcelona.