Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Nova edició de la Mostra Pedagògica

La plaça d'Anselm Clavé s'omplirà d'estands informatius on les entitats exposaran els seus projectes educatius


Nova edició de la Mostra Pedagògica

El proper 19 de març Sant Quirze acollirà la segona edició de la Mostra Pedagògica. La plaça d’Anselm Clavé serà l’escenari d’aquesta proposta, impulsada per la Regidoria d’Educació, amb l’objectiu de crear un punt de trobada entre la ciutadania i les entitats educatives del municipi. Una ocasió per conèixer tota l’oferta educativa del municipi.

La Mostra comptarà amb més d’una vintena d’estands informatius on les entitats exposaran els seus projectes educatius. Durant la jornada, les famílies podran participar en diverses activitats i tallers organitzats pels propis participants: conferències, tallers musicals, teatre o activitats d’esplai, entre d’altres. Unes iniciatives que començaran a les 11 del matí i s’allargaran fins les 14 hores.
 
Els participants a la Mostra Pedagògica són les escoles i els instituts de Sant Quirze, les AMPAS, les llars d’infants, l’Escola Municipal de Música Can Barra, el Centre de Formació d’Adults L’Olivera, les escoles d’idiomes i d’ofimàtica, els diferents centres de suport educatiu, l’Aula d’Extensió Universitària, l’Oficina de Català, l’Esplai La Flama, el Servei de Joventut Canya Jove i altres entitats de suport educatiu.
Podeu consultar el programa íntegre en aquest enllaç.