Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

El Festival de Dones omple el Casal d'Avis amb cançons actuals i èxits de sempre

L'activitat se suma a altres propostes amb motiu del Dia Internacional de les Dones


El Festival de Dones omple el Casal d'Avis amb cançons actuals i èxits de sempre

El Casal d’Avis es va omplir dissabte amb més de 150 persones, per gaudir del Festival de Dones. Aquesta iniciativa, organitzada per Dones per Sant Quirze i el mateix Casal, va portar música i espectacle a l’escenari de la sala d’actes. En total, més de 30 actuacions de playback, amb cançons actuals i èxits de sempre van fer vibrar les persones assistents. Un pica pica final va servir per recuperar forces i acabar la tarda amb el mateix entusiasme que va començar. 

Sopar de dones
Les activitats del cap de setmana organitzades amb motiu del Dia Internacional de les Dones també van tenir un espai divendres, amb el tradicional Sopar de Dones, a càrrec d’El Racó de la Dona i amb la col•laboració de l’Ajuntament. El centre cívic Torre Julià es va omplir de plats elaborats per cadascuna de les assistents, tot compartint temps i conversa.
 
Hora del conte
També divendres, la Biblioteca Municipal va acollir un altre dels actes programats en aquesta commemoració i organitzats per l'Ajuntament. Es tracta de l’Hora del Conte que portava per títol: De quin color són les princeses? Una proposta per trencar els estereotips de gènere, a càrrec de Núria Alonso. 
Podeu veure les fotografies del Festival, el Sopar, l’Hora del Conte i altres actes relacionats en aquest enllaç.
 
Més activitats 
La programació al voltant del Dia Internacional de les Dones continua el proper 17 de març amb el Cicle de Joves Directores de Cinema: Les amigues de l’Àgata. La sessió tindrà lloc a la Biblioteca Municipal a les 19.30 hores.
Les activitats continuaran el dia 23 de març amb una sortida al teatre per veure “Jane Eyre, una autobiografia”; i el 31 de març amb “Cabaret l’Hora Bruixa”.
Trobareu tots els detalls en aquest enllaç.