Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Arriba la Passada de Sant Antoni Abat a Sant Quirze del Vallès

L'activitat es durà a terme aquest diumenge 19 de març


Arriba la Passada de Sant Antoni Abat a Sant Quirze del Vallès

Sant Quirze del Vallès acollirà aquest proper diumenge 19 de març la tradicional Passada de Sant Antoni Abat. L’acte començarà a les 8.30 del matí al recinte firal amb un esmorzar popular de pagès (esmorzar i beguda, 3 euros). A les 11 començarà la passada i seguirà el següent recorregut: avinguda d’Antoni Gaudí (davant del recinte firal), c. Llaurador, c. Pladellorens, c. Pep Ventura, c. Pompeu Fabra, c. Montserrat, c. Moreneta, c. Vallcorba, rambla de Lluís Companys, plaça 14 d’abril, rambla de Lluís Companys, av. Camí del Mas, c. Manso, avinguda de Pau Casals, carrer Francisco Rosales i plaça de la Vila.

“Es preveu la participació de més de 15 carros tradicionals de pagès que de ben segur deixaran el públic bocabadat”, ha destacat Martí Vidal, president de l’Associació Amics del Cavall de Sant Quirze. Enguany, com a novetat, la Passada acabarà al centre del poble perquè el públic assistent pugui gaudir, tot seguit, de la Mostra Pedagògica a la plaça d’Anselm Clavé. De fet, les persones que s'acostin a la plaça podran gaudir d'un passeig en poni pel centre del poble per un preu de 5€.

La benedicció dels animals es realitzarà al final del recorregut, a la mateixa plaça de la Vila davant de l'església, juntament amb el lliurament de records als i les participants a la Passada 2017.